Foorum / Netlogi Kuulutused / uus vestlusriba
reede, 30 oktoober 2009 kell 13:18
http://netlog.com/kaiatriinuKaiaKaiakaiatriinuhttp://et.netlogstatic.com/p/tt/000/107/107433.jpgEstoniaHarjumaa
kaiatriinu
kaiatriinu
Vana vaiant sobis mulle paremini,aga ehk harjun ka uuega,pole ju veel proff lehe kasutaja.Aitäh
Kaiatriinu
Kommentaarid 17 Sorteeri kommentaare:
Kaia Usaldus (laupäev, 14 november 2009 kell 09:47)
Tore jääme jah põnevusega Elisa vastust ootama
kena laupäevaõhtut.
Kaiatriinu
Elin Moderaator Usaldus (laupäev, 14 november 2009 kell 09:38)
- kaiatriinu:
Tere!
Ei löö hindu kohe välja saad vaid klikata lingile "maksa" muidu poleks ju küsinudki
Aitäh!
Kaiatriinu
Edu teile
Huvitav..-minul küll lööb...-siis tuleb Eliza vastust oodata...
Edu Sullegi...
E.
Kaia Usaldus (laupäev, 14 november 2009 kell 09:34)
Tere!
Ei löö hindu kohe välja saad vaid klikata lingile "maksa" muidu poleks ju küsinudki
Aitäh!
Kaiatriinu
Edu teile
Elin Moderaator Usaldus (laupäev, 14 november 2009 kell 09:29)
- kaiatriinu:
Tere
olen tahtnud rohkem videosid panna ,aga siis selle peale kiri"sul on juba paigaldatud 2 videot.kas vahetad või maksa", siis olen vahetanud neid.sest ei tea palju maksab.Kui teise profiililt panen,"aseta minu profiilile" siis saan tasuta neid lisada
kõike head
Kaiatriinu
Tere..
Hinnad lööb ju kohe nendele alla...
Kaia Usaldus (laupäev, 14 november 2009 kell 09:26)
Tere
olen tahtnud rohkem videosid panna ,aga siis selle peale kiri"sul on juba paigaldatud 2 videot.kas vahetad või maksa", siis olen vahetanud neid.sest ei tea palju maksab.Kui teise profiililt panen,"aseta minu profiilile" siis saan tasuta neid lisada
kõike head
Kaiatriinu
Elin Moderaator Usaldus (laupäev, 14 november 2009 kell 00:30)
- kaiatriinu:
Kas sa oled omale esilehele proovinud ka rohkem videoid panna...-vaatasin,et Sul on neid seal 2..-huvitav..-minul on neid 6 ja ei ole kah midagi maksnud....-vaata -proovi... 
Tere
Vestlused on mul normaalselt jooksnud ka mitmega korraga hetkel kuivähemalt 2 viimase nädala jooksu,aga endiselt ei saa ma otse laule jagada,aknake avaneb vaid osaliselt ja suureks teda teha ei saa, seega ei nä käsklust saada jms.Aga aitäh teile nõuandeid on ikka ja alati vaja.
Hetkel saadan laule teadetena , saada copytud aadressid ja siis lähevad need kohale..
Netlog Beteat pole veel kahjuks uurida jõudnud.
Palju maksavad need videod mida soovin oma profiilile juurde lisada?
Aitäh
Parimat soovides
Kaiatriinu
Tere..
Videoid saab ka nii saata..-.võta video lahti mida tahad saata....siis seal on nupp....paigaldatud.....sellest võta omakorda privaatteade....ja siis ta annab sulle kogu nimekirja kelllele tahad saata...ja siis valikud... Tean ,et osad mu sõbrad saadavad nii...
Elin
Jaanus (reede, 13 november 2009 kell 12:05)
- ju_walker:
Hei hei,
Affipliks mainis minu palvel korra vestlussõnumite probleemist Slovakkiaga suhtlemisel. Eijjole riigipiirides ilmselt probleem kuid jah, pilt selline, et vestlusaken avanes, saadetud sõnumid aga adressaadini ei jõudnud. Tulutute katsete järel (vestlusakent polnud võimalik ka sulgeda enam või uut vestluspartnerit valida), püüdes Netlogis midagi muud ette võtta, avanes Windows aknake, mis hoiatas, et käesoleval leheküljel "jooksutatakse" scripti, mis aeglustab oluliselt Internet Exploreri tööd ning selle jätkamisel võib põhjustada kogu operatsioonisüsteemi kokkukukkumise ... Netlogist väljalogimise ja tagasitulemise järel, kui mitte midagi muud enne ei "näppinud", käivitus vestlus ootuspäraselt. Kui aga vestluse ajal saabunud privaatteadet klõpsasid, läks alles jama lahti. Ekraan läks valgeks ning kogu arvuti hüübis ära, tuli restart teha.
Pean tunnistama, et nende katsete järel (1.nov.09.) ei ole vestlust uuesti proovinudki. Võimalik, et vahepeal on asi juba jooksma saadud Aga vaatan mingil hetkel järele ja annan teada
Kõik need mured ja küsimused on edastatud inimestele, kes tegelevad tehniliste küsimustega. Omalt poolt võin aga öelda, et kasutan Firefox'i ja mul selliseid probleeme (välja arvatud, et vestluse riba sureb ja ei reageeri millegile) ei olnud. Mis IE-d kasutate?
Teie Eliza
Hei,
Kasutan viimast IE versiooni. Ja näähh - täna oleks vist olnud võimalus kasutada/katsetada, aga olid teised mõtted peas.
Selle privaatteate salvestamise variant oleks küll hästi mõnus. Muidugi võib teate kadumaminekus sageli vaid iseennast süüdistada, aga salvestusvõimaluse puhul jääks süüdistamise "vajaduski" ära. Gmail näiteks teeb perioodiliselt ja sagedasti sõnumi kirjutamisel automaatsalvestust. Isegi kui ise unustad, on lõviosa kirjutatust pidevalt turvatud.
Aga edu soovides,
Jaanus
Eliza Bozheskova Netlog admin (reede, 13 november 2009 kell 11:00)
- ju_walker:
kuid jah, pilt selline, et vestlusaken avanes, saadetud sõnumid aga adressaadini ei jõudnud. Tulutute katsete järel (vestlusakent polnud võimalik ka sulgeda enam või uut vestluspartnerit valida), püüdes Netlogis midagi muud ette võtta, avanes Windows aknake, mis hoiatas, et käesoleval leheküljel "jooksutatakse" scripti, mis aeglustab oluliselt Internet Exploreri tööd ning selle jätkamisel võib põhjustada kogu operatsioonisüsteemi kokkukukkumise ... Netlogist väljalogimise ja tagasitulemise järel, kui mitte midagi muud enne ei "näppinud", käivitus vestlus ootuspäraselt. Kui aga vestluse ajal saabunud privaatteadet klõpsasid, läks alles jama lahti. Ekraan läks valgeks ning kogu arvuti hüübis ära, tuli restart teha. 
Aga vaatan mingil hetkel järele ja annan teada 
Hei hei,
Affipliks mainis minu palvel korra vestlussõnumite probleemist Slovakkiaga suhtlemisel. Eijjole riigipiirides ilmselt probleem
Pean tunnistama, et nende katsete järel (1.nov.09.) ei ole vestlust uuesti proovinudki. Võimalik, et vahepeal on asi juba jooksma saadud
Kõik need mured ja küsimused on edastatud inimestele, kes tegelevad tehniliste küsimustega. Omalt poolt võin aga öelda, et kasutan Firefox'i ja mul selliseid probleeme (välja arvatud, et vestluse riba sureb ja ei reageeri millegile) ei olnud. Mis IE-d kasutate?
Teie Eliza
Eliza Bozheskova Netlog admin (reede, 13 november 2009 kell 10:45)
- kaiatriinu:
Tere
Vestlused on mul normaalselt jooksnud ka mitmega korraga hetkel kuivähemalt 2 viimase nädala jooksu,aga endiselt ei saa ma otse laule jagada,aknake avaneb vaid osaliselt ja suureks teda teha ei saa, seega ei nä käsklust saada jms.Aga aitäh teile nõuandeid on ikka ja alati vaja.
Hetkel saadan laule teadetena , saada copytud aadressid ja siis lähevad need kohale..
Netlog Beteat pole veel kahjuks uurida jõudnud.
Palju maksavad need videod mida soovin oma profiilile juurde lisada?
Aitäh
Parimat soovides
Kaiatriinu
Tere Kaiatriinu,
kas te võiksite teha printscreen, kui tekib jälle mure akna avanemisega? Ehk saan siis aidata...
Teie Eliza
Eliza Bozheskova Netlog admin (reede, 13 november 2009 kell 10:43)
- ju_walker:

Mul läks kogu arvuti sassi, mitte Netlog, et arvuti vajas restarti ja just sellega, et lahtise vestluse ajal nägin privaatteadet tulevat ning läksin seda klikkima, et näha kes ja millega ...
Sellega seonduvalt v'ike vihje ka privaatteadete osas. Jätan praegu jutust välja oma näpukad, millega olen suutnud kirjutamisfaasis privaatteateid "ära kaotada", kuid sisuliselt probleem sama - kirjutatavat privatteadet pole võimalik salvestada ja hiljem jätkata. Kõik muu on Netlogis püsiv, saatmata teated aga mitte. Klikkides end hetkeks näiteks piltidesse või adressaadi profiilile (vajadus selleks, vähemalt minul, tekib sageli), leiad naastes, et kirjutatust pole jälgegi. Ainus võimalus poolik kiri saata ja hiljem vabandada, et "nüüd selles uues kirjas jätken eelmise teemaga" ... Salvestamise võimalus teeks asja märksa käepärasemaks
Ise kasutan Vestlust pidevalt ja kunagi ei ole arvuti jooksnud kokku. Küsisin, mis võib olla põhjuseks, meie arendajetelt ja IT meistritelt. Ootame siis vastust, kuna ei oska ise vastata ja väljamõtlema ei hakka ju
Tegin ka ettepaneku privaatteadete salvestamiseks. Oleks tõesti tore, kui see oleks võimalik.
Teie Eliza.
Sisesta kommentaar